Gran pla general del peatge troncal de la C-32 a Cubelles, amb el municipi al fons

No Vull Pagar C-32 reitera que la gratuïtat de l'autopista sigui per a tots els usuaris

També creuen que el projecte de remodelació de la C-31 no aportarà «cap solució»

La plataforma No Vull Pagar C-32 ha tornat a manifestar-se després de la reunió del passat dimecres 15 de gener del Pacte del Penedès Marítim. La plataforma ha reiterat les seves crítiques per «la manca de transparència» i la «poca predisposició a admetre propostes sorgides des de la ciutadania» per part dels polítics i les administracions locals. També lamenten no haver estat convidats a la trobada que va tenir lloc a Calafell.

«No hem tingut cap més contacte amb ells des del nostre rebuig a l'obligació de donar suport a unes demandes encapçalades per Ajuntaments i Consells Comarcals el passat 14 de març del 2019, pocs mesos abans d'unes eleccions locals», apunten en un comunicat. Aquelles demandes, centrades en la gratuïtat per a residents del peatge de Cunit i en bonificacions pel de Vallcarca, van ser rebutjades per la conselleria de Territori.

Gratuïtat per a tots els usuaris

No Vull Pagar C-32 ha reiterat la seva aposta per «la gratuïtat de la C-32 en el seu tram Sitges- el Vendrell per a tots els usuaris i per tots els mitjans de pagament, com un sistema transitori fins a l'entrada de la vinyeta». La proposta de la plataforma difereix lleugerament de la del Pacte del Penedès Marítim, que vol que la gratuïtat només sigui pels residents al territori, amb la necessitat de tenir un sistema de pagament com el Teletac

En el comunicat enviat als mitjans, No Vull Pagar C-32 també fa referència al projecte de remodelació de la C-31 al seu pas per Cunit, apuntant que «no donarà cap solució a les problemàtiques existents». La plataforma pensa que «la construcció d'una nova rotonda i els ressalts projectats alentiran encara més el trànsit, comportant més cues, contaminació i un increment del trànsit en el nucli urbà». Per últim, desitgen una recuperació ràpida als ciutadans que s'han vist implicats en atropellaments a Cunit les últimes setmanes.


Comentaris