Renoven el paviment d'un carrer de Segur de Calafell per evitar el lliscament dels vehicles

Els veïns havien demanat la millora, pels problemes que hi havia els dies de pluja
Calafell ha renovat el paviment de la plaça de Colom, per evitar que els vehicles llisquin. | Ajuntament de Calafell
 

L'Ajuntament de Calafell ha renovat el paviment del carrer de la plaça Colom de Segur de Calafell, on els autobusos municipals i altres vehicles com les motocicletes tenien problemes els dies que l'asfalt estava mullat. Amb aquesta intervenció de raspament o fresat, el consistori creu que es guanyarà en adherència, de manera que els pneumàtics dels busos i dels altres vehicles no llisquin quan el terra estigui moll. 

Aquesta va ser una demanda que van fer el passat mes de novembre diversos veïns de Segur, apuntant que el pendent que feia el carrer provocava que les rodes d'alguns vehicles llisquessin. Un dels afectats era el bus urbà, que els dies que l'asfalt estava moll per la pluja, tenia molts problemes per pujar aquest tram. De la mateixa manera, algunes motocicletes havien patit caigudes per la mateixa causa. Ara caldrà comprovar si l'actuació feta és suficient per evitar aquests problemes. 

 

Obres de remodelació de la plaça de Manuel González

Encara relacionat amb Calafell, l'Ajuntament ha anunciat que ja s'han adjudicat les obres de remodelació de la plaça de Manuel González, situada al nucli del Poble. L'empresa calafellenca Opera Catalonia SL és la que farà les obres, per un import de 194.881 euros. Els treballs tenen un termini d'execució de vuit mesos des del moment que comencin i l'empresa ha ofert millores per valor de 4.581 euros.

Aquesta plaça, dedicada a Manuel González, un referent de la política local, està situada al costat de la pista poliesportiva del Castell i de la llar d'infants. Amb les obres es vol arranjar un espai que presenta un mal estat de conservació i que actualment està en desús, per així convertir-lo «en un nou punt d'activitat i vida», segons el consistori.

En aquesta zona és on també es preveu fer un gimnàs que ha de donar servei als més de 300 nens i nenes que practiquen aquest esport a Calafell. Aquesta obra es troba ara mateix en una segona subhasta, després que la primera quedés deserta.

"❕Calafell, davant un moment clau per millorar la neteja i la recollida de residus" "Cunit renova la xarxa d'aigua per solucionar incidències"