Les obres del FEDER deixen unes insòlites imatges del centre de Coma-ruga

Les palmeres de la plaça dels Germans Trillas s'han traslladat a un altre carrer

Les obres de remodelació del centre de Coma-ruga, vinculades als fons europeus FEDER, estan deixant unes imatges insòlites del centre d'aquest nucli marítim situat al municipi del Vendrell. Un vídeo facilitat per l'Ajuntament del Vendrell a aquest mitjà mostra la plaça dels Germans Trillas completament aixecada, amb tot de sorra a terra i només la presència de les dues palmeres centrals. 

Prioritat pels vianants

El projecte preveu, de fet, una plaça ben diferent de la que hi havia, eliminant les places d'aparcament i donant prioritat als vianants. Les palmeres de la plaça s'han traslladat amb motiu de les obres a l'avinguda del Parlament de Catalunya. El Vendrell ha de completar aquest 2020 el 70% de les obres, si no vol perdre la subvenció del 50% del fons FEDER. Això vol dir que s'han d'enllestir aquest any les obres de la plaça i de l'entorn del llac. Per al 2021 quedaria la remodelació de l'edifici del Tabaris

"Polèmica per uns acomiadaments a l'escola bressol de l'Arboç" "El Festiuet de Coma-ruga anuncia la decisió final sobre l'edició d'enguany"