Una dona perd el seu marit mentre anaven en bicicleta des del Vendrell fins a Torrelles de Foix

L'home i la dona s'havien separat perquè ella estava cansada i tenia set, però ell volia continuar | Amb l'ajuda dels Bombers, tots dos s'han acabat trobant
Una parella que anava en bicicleta a prop de Montmell s'ha perdut aquest dissabte a la tarda. | Wikipedia

 

Una dona ha perdut aquest dissabte a la tarda al seu marit mentre tots dos anaven en bicicleta des del Vendrell (Baix Penedès) fins a Torrelles de Foix (Alt Penedès). Tots dos havien sortit plegats, però entre la Vall de Sant Marc i la Joncosa de Montmell ella l'ha perdut de vista. El motiu, que estava cansada i tenia set, motiu pel qual no podia continuar al ritme del seu marit, que ha decidit seguir. La dona ha alertat a Bombers i, amb l'ajuda d'una dotació i les indicacions de la Sala de Control, tots dos s'han acabat trobant. 

Una parella es perd mentre anava en bicicleta pel Baix Penedès

Final feliç per una parella que s'ha perdut aquest dissabte a la tarda al Baix Penedès mentre anava en bicicleta. Un home i una dona han sortit plegats des del Vendrell en direcció a Torrelles de Foix, un trajecte d'uns 35 quilòmetres. Quan es trobaven entre la Vall de Sant Marc i la Joncosa de Montmell, la dona ha perdut de vista el seu acompanyant. 

Segons ha informat Bombers a TarragonaDigital, la dona es trobava cansada i amb set. Per aquest motiu, no podia continuar el ritme del seu marit. Ell, però, ha decidit seguir pedalejant. Ha estat en aquest moment quan ella l'ha perdut de vista i ha decidit trucar a les 15.05 hores al telèfon d'emergències. Una dotació s'ha dirigit a la zona per cercar l'home. Al mateix temps, des de la Sala de Control, els tècnics han ajudat la parella a trobar-se. Ho han fet gràcies a les ubicacions i aplicacions de missatgeria instantània. 

Finalment, la dona ha alertat als Bombers que ja havia trobat el seu marit. Cap dels dos ha patit lesions i han continuat amb la seva travessa. 

També et pot interessar: 

"El Vendrell ja viu la Fira de Santa Teresa 2019" "El president de Foment del Treball visita les instal·lacions d'Idiada"