Prop de 400 persones prenen part a la Cursa i Pedalada BTT Vila de l'Arboç

La iniciativa ha estat molt ben valorada pels participants
La sortida de la cursa BTT Vila de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç ha celebrat amb èxit aquest passat diumenge la primera Cursa i Pedalada BTT Vila de l'Arboç, que ha comptat amb la participació de gairebé 400 persones. Més de 70 voluntaris han garantit la seguretat i el correcte desenvolupament de la carrera, que ha acabat tenint una molt bona valoració per part dels que hi han pres part. Així, s'ha comptat amb corredors vinguts d’arreu del territori català, que han volgut competir en aquest circuit de nova creació pels camins i carrers de l’Arboç.

 

Rècord i podis masculins i femenins

Tant el circuit de 21 km com el de 33 km presentaven un nivell de dificultat mitjà, però demanaven molt bona tècnica per poder-lo executar amb velocitat. El primer rècord general del circuit de 33 km ha estat el de Pedro Del Pozo López amb Bicicleta elèctrica (Ebike) amb un temps d’una hora, 17 minuts i 43 segons. Pel que fa als podis, el general masculí de 33 Km ha estat integrat per Albert Planas Marquez, Pere Joan Roig Gomà, i Jordi Galofré Vicente, i el femení per Nerea Marfil Boladeras, Laila Al Bakali, i Susana Valera Serramià.

 

En la de 21 km, el podi masculí l'han format Joan Jiménez Nualart, Toni Gomez-Alvarez Nuno, i Xavier Costa Batlle, i el femení, Jessica Shull, Andrea Cabrerizo Villas, i Xènia Espiña Fernández. Cal destacar que dels gairebé 400 participants, el 65% eren del Penedès i el 35% de la resta de Catalunya. La cursa va comptar amb la participació d’un disminuït auditiu i un de visual. A més també hi va participar un tàndem.

 

Preparant una segona edició

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç han valorat molt positivament l’èxit d’organització i participació en aquesta primera edició i ja donen per fet que hi haurà una segona edició. A banda de la pedalada i la cursa BTT, l'Arboç també va acollir aquest passat cap de setmana el torneig de pàdel amb motiu de la Marató de TV3, que es fa en diferents municipis del Baix Penedès.