Protesta dels bars i els restaurants del Vendrell.

El PDeCAT del Penedès demana la reobertura de l'hostaleria i l'oci nocturn

El partit veu «discrecionalitat, improvisació, desproporció i contradiccions» en les mesures de l'executiu català

El Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) a la Vegueria del Penedès ha demanat la reobertura de bars i restaurants, tancats des del passat 16 d'octubre, així com de l'oci nocturn. La formació assegura que el tancament ha posat «en una situació límit» un sector que «engloba a milers de persones». El partit lamenta que la Generalitat ha «imposat unes mesures inflexibles» que veuen «discriminatòries i injustes».

Crítiques a la Generalitat

En un comunicat de premsa, afirmen que no té sentit prendre aquestes mesures «en municipis i barris on no hi ha afectacions» per la pandèmia o aquestes són «mínimes». «La sensació de discrecionalitat, la improvisació, la desproporció i les contradiccions no ajuden a generar les confiances necessàries per encara la sortida de la crisi», afegeixen des del partit que encapçala Jaume Casañas al Penedès.

Pel PDeCAT penedesenc, aquests sectors «han estat proactius mostrant un compromís rotund amb les mesures de seguretat, la distància i la higiene en els seus llocs de treball, amb el seu personal i amb els seus clients». A més, insisteixen que la realitat de la Vegueria del Penedès «no és la mateixa què la de l'Àrea Metropolitana de Barcelona». Precisament aquest passat dilluns el sector de l'hostaleria va fer una marxa lenta de protesta que va col·lapsar el centre del Vendrell.


Comentaris