La policia de Calafell persegueix el 'botellón' al Parc del Vilarenc i l'aparcament del mercat

S'han aixecat mitja dotzena d'actes els últims dies
Un vehicle de la policia de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Calafell ha informat que la Policia Municipal ha fet diverses actuacions contra el 'botellón' a la via pública els últims dies. Concretament, s'han aixecat mitja dotzena d'actes per gent que estava consumint alcohol al carrer, en llocs com el Parc del Vilarenc o l'aparcament que hi ha al costat del mercat municipal. El consistori ha remarcat que les actes acabaran en les corresponents sancions per vulnerar les ordenances de civisme i de via pública.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El consum d'alcohol a la via pública, especialment durant els mesos d'estiu, ha estat un dels aspectes que més han denunciat els veïns del nucli de la platja, ja que generalment té lloc a altes hores de la matinada. Les queixes també fan referència a la pràctica del 'botellón' en llocs com el Passeig Marítim o el pàrquing del Blanquet. Fa uns mesos, el consistori va anunciar que aplicaria una 'llei seca' en alguns establiments que venien alcohol als joves durant tota la nit. La nova normativa posava com a límit les 20.00 hores per deixar de vendre alcohol.

 

Consum d'alcohol a la via pública

Els problemes amb els joves que consumeixen alcohol a la via pública a altes hores de la nit no es donen només a Calafell. Al Vendrell també s'ha detectat en algunes zones de Coma-ruga, com la plaça de Catalunya, que també es coneix com a plaça dels Enamorats. Veïns de la zona han denunciat diverses vegades aquesta pràctica que, a més a més, deixa una imatge lamentable amb tots els residus al parc l'endemà al matí.

 

Per aquest motiu, els veïns de diferents barris del litoral vendrellenc i calafellenc han demanat més presència de la policia local en aquests llocs per evitar aquesta mena de comportaments, que generen problemes de sorolls i de brutícia al carrer.

 

També et pot interessar: