La Policia Local del Vendrell det茅 el lladre d'una bicicleta valorada en 3.000 euros

La col路laboraci贸 ciutadana i la difusi贸 de la imatge de la bicicleta robada a les xarxes socials han estat claus per localitzar el lladre i el vehicle
La bicicleta va ser robada de l'interior del cotxe del seu propietari. | Policia Local El Vendrell

 

Aquest passat divendres, 9 d'agost, a la tarda la Policia Local del Vendrell va detenir un individu com a presumpte autor d'un robatori amb for莽a d'una bicicleta. Valorada en 3.000 euros, la seva propiet脿ria va demanar ajuda i va denunciar a la policia i a trav茅s de les xarxes socials que l'hi havien sostret de l'interior del seu cotxe, aparcat al nucli de Coma-ruga.

 

El lladre passejava la bicicleta pel centre del Vendrell

La imatge de la bicicleta es va poder veure a trav茅s de les xarxes i de p脿gines vinculades al ciclisme en els darrers dies, la qual cosa va facilitar la seva identificaci贸 per part de ve茂ns i vianants i va dificultar la seva venda. Un fet recurrent que es produeix en aquests casos, ja que moltes d'aquestes valuoses bicicletes acaben sent venudes a l'estranger, i incl煤s s贸n robades per enc脿rrec. En aquesta ocasi贸, per貌, el lladre no pretenia extreure-la del pa铆s o no en va tenir temps, i 茅s que va ser vist passejant-hi pel centre del Vendrell els dies posteriors al robatori.

 

La col路laboraci贸 ciutadana va contribuir a localitzar el lladre i la bici. La policia va rebre diverses trucades de ve茂ns que explicaven haver vist un individu que condu茂a una bicicleta l'aspecte del qual no es corresponia al d'un ciclista. Posteriorment, una patrulla va descobrir l'home i la bicicleta, el va aturar i va comprovar que el vehicle de dues rodes era el denunciat. Per aquest motiu, l'individu va ser detingut i acusat del delicte de robatori amb for莽a, i la bicicleta va ser retornada.

 

 

Un cas id猫ntic a Calafell

Fa tan sols unes setmanes es va donar un cas molt semblant a Calafell, on uns lladres es van endur d'un traster un parell de bicicletes valorades en gaireb茅 10.000 euros. El seu propietari, conscient de la dificultat de recuperar-les, va oferir una recompensa de 3.000 euros a qui pogu茅s localitzar-la, per貌 de moment no n'hi ha not铆cies positives.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris