La Policia Local del Vendrell intervé un venedor il·legal de cupons falsos

L'individu Justificava la venda dels falsos cupons solidaris amb la presumptament inexistent Associació Valenciana de Minusvàlids
El venedor il·legal justificava la venda amb la presumptament falsa Associació Valenciana de Minusvàlids. | Policia Local El Vendrell

 

Aquest últim ha estat un cap de setmana d'allò més problemàtic al Vendrell, en què la col·laboració ciutadana amb la Policia Local ha estat clau. El divendres, una patrulla va detenir un individu com a presumpte autor d'un robatori amb força d'una bicicleta valorada en 3.000 euros. I el dissabte, els agents que vigilen els voltants de les platges, van intervenir un venedor il·legal de cupons falsos.

La col·laboració d'un ciutadà va ajudar a localitar el fals venedor

Quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda, la policia local va rebre la trucada d'un ciutadà que alertava de la presència d'aquest fals venedor de cupons solidaris pel passeig marítim de Coma-ruga. El ciutadà va seguir el venedor mentre es mantenia en línia amb la comissaria de la policia i aquesta radiava la situació a una patrulla que poc després va arribar.

La Policia Local del Vendrell ha denunciat el venedor. | Arxiu

 

Justificava la venda amb la presumptament falsa Associació Valenciana de Minusvàlids

L'home, de 47 anys, va ser identificat a l'Avinguda Palfuriana, situada al carrer posterior en paral·lel al passeig marítim, i en l'escorcoll se li van intervenir dues carteres amb gairebé 600 euros i una targeta d'una presumptament falsa Associació Valenciana de Minusvàlids que utilitzava per justificar la venda dels cupons, de semblant raonable als del curs legal, que venia per un euro i mig amb data del dimarts 13 d'agost i un premi de 35.000 euros.

La Policia Local va deixar marxar l'individu, que resta a l'espera que s'obrin diligències legals contra ell. Poc després de l'actuació, la policia va rebre les trucades de dues persones afectades, a qui s'havia fet entrega del cupó fals.

"El pla de Calafell per combatre les ocupacions incíviques o delictives" "El Festiuet supera amb nota la prova i ja mira al 2020"