Detingut al Vendrell per amenaces, desobediència, resistència i danys al vehicle policial

Un dels detinguts havia entrat en un domicili particular, mentre que l'altre proferia amenaces al CAP del Vendrell exigint un medicament
La Policia Local del Vendrell practica dues detencions al llarg de diumenge | Twitter

El passat diumenge 3 de març, la Policia Local del Vendrell es va veure obligada a mobilitzar-se i practicar dues detencions per dos actes delictius produïts al municipi. Per una banda, un home que al CAP del Vendrell proferia amenaces exaltadament tot exigint un medicament; per l'altra, un jove que havia entrat a un domicili d'uns veïns de Coma-ruga, amb presumpta voluntat d'ocupar-lo.

Usurpació de domicili

El primer delicte es va cometre al matí, quan els propietaris d'un domicili del barri marítim de Coma-ruga van arribar a casa seva i van trobar diversos objectes que no eren seus, així com alguna destrossa particular. Immediatament, van alertar els agents municipals, els quals, en personar-se al lloc dels fets van localitzar un home a la part del darrere de l'immoble.

La Policia local va identificar l'home, un jove de 23 anys, el qual va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'entrada a habitatge aliè i danys.

Amenaces i resistència a l'autoritat

D'altra banda, la tarda del mateix diumenge, la Policia Local va rebre l'avís del CAP del Vendrell, davant d'un home que es va presentar a les urgències del centre exigint de manera exaltada un medicament que el metge no li podia receptar. El pacient va amenaçar diverses vegades el facultatiu i en arribar els agents es va mostrar encara més violent, oposant resistència i colpejant els vidres del cotxe patrulla.

Un cop reduït, l'home va ser detingut i denunciat per un presumpte delicte d'amenaces, desobediència, resistència i danys al vehicle de la Policia Local.

Et pot interessar

"Les Madrigueres del Vendrell, un espai lliure de ciment" "Vaga dels treballadors de l'Ajuntament de Cunit per reclamar les 35 hores setmanals"