GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Buhos, Giorgio Serafini i Enrique Vázquez, pregoners de les festes majors de Calafell

El 28 de juny comença la festa del nucli de la Platja
Giorgio Serafini farà el pregó de la festa major de la Platja. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell s'apropa a l'inici de les seves festes majors d'estiu, i l'Ajuntament de Calafell ja ha donat a conèixer quins seran els pregoners de les tres celebracions, la del Poble, la de la Platja i la de Segur. Els tres pregoners de les festes seran, respectivament, Giorgio Serafini, el grup de música Buhos i Enrique Vázquez. El tret de sortida serà el 28 de juny, amb el pregó de la festa major de la Platja. 

 

Giorgio Serafini

Al pregó de la festa de Sant Pere, que es farà el 28 de juny a la Confraria de Pescadors, el pregoner serà Giorgio Serafini, propietari de l'emblemàtic restaurant 'Giorgio', que va tancar el 2017, quan Serafini es va jubilar. El restaurant va obrir les seves portes el 1968, cinc anys després que Serafini hagués vingut a viure a Calafell. Pel seu local hi van passar durant el seu mig segle de vida nombroses personalitats. A les seves parets hi lluïen nombrosos quadres col·lectius de pintura, una altra de les seves passions.  

 

Els Buhos

Pel que fa al pregó del Poble, aquest tindrà lloc el 12 de juliol a la plaça de Catalunya i anirà a càrrec dels Buhos, un grup de música fundat el 2005 i liderat pels calafellencs Guillem Solé (veu) i Jaume Nin (guitarra). Els Buhos han viscut dues etapes, entre el 2005 i el 2013 van ser bàsicament un grup de versions amb alguns temes propis, però els últims anys s'han consolidat amb la creació pròpia, convertint-se en un dels grups de més èxit del país.

 

Enrique Vázquez

Per últim, el pregó de la festa de Segur de Calafell es farà el dia 9 d'agost i anirà a càrrec d'Enrique Vázquez, una persona molt vinculada al món de l'esport local, especialment al Club Bàsquet Calafell, del qual n'és el vicepresident. Ell ha estat un dels impulsors de les activitats dels 50 anys del club. El pregó de Segur de Calafell es farà a les 21.30 hores a la plaça del Port de Segur.