Els premis del Carnaval del Vendrell 2019

Un total de 5.100 persones han pres part a la rua
El Rei Carnestoltes, obrint la rua del Vendrell. | Toni González

 

El Vendrell ha celebrat aquest passat cap de setmana un 'Carnaval de pel·lícula', que va començar dijous amb una xocolatada i un espectacle infantil amb el grup Xiula, que va comptar amb una plaça Vella molt concorreguda d'infants i famílies. Ja el divendres 1 de març es va celebrar la rua de Carnaval, que va comptar amb un total de 5.100 participants, repartits entre les 44 carrosses i les sis comparses que s'hi van inscriure. A la rua es va comptar amb la presència del Rei Carnestoltes, acompanyat de diversos personatges.

 

Els premis del Carnaval del Vendrell

Des del consistori han anunciat les carrosses i les comparses premiades pel jurat. A les carrosses locals, el primer premi, de 300 euros, ha estat pel grup 'Bajo el mar', de Sambatek, seguida del grup 'Karallots Wonka' (150 euros). A les carrosses visitants, el primer premi, de 300 euros, ha estat pel grup 'Constel·lacions de Clariana', seguida pel grup 'Monstres de Moja' (150 euros). 

 

Pel que fa a la millor coreografia, amb un premi de 150 euros, el guanyador ha estat el grup 'Monstres de Moja', mentre que la millor disfressa, amb 150 euros, també ha estat pel grup 'Monstres de Moja'. Des de l'Ajuntament han valorat de forma positiva que s’hagués fet una primera concentració al carrer d'Abadessa Emma, «ja que va fer que el trànsit fos més àgil i va evitar conflictes en entrades i sortides a les escoles».

 

Agraïments als veïns i comerciants afectats per la rua

Des de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Vendrell també han volgut agrair «la paciència de veïns i establiments que s’han vist afectats pels talls de trànsit i el soroll durant el recorregut de la Rua». A més del Carnaval del Vendrell, aquest dimarts també s'han anunciat els guanyadors del Carnaval Xurigué de Calafell, així com els del Carnaval de Cunit. Altres municipis com l'Arboç o la Bisbal del Penedès també han celebrat lluïdes rues de Carnaval

 

Les imatges del Carnaval del Vendrell 2019.