Problemes a Rodalies per un incendi a la subestació elèctrica de Sant Vicenç de Calders

També hi ha hagut un incendi en un domicili al Vendrell
L'incendi ha succeït en una subestació elèctrica de Sant Vicenç de Calders | BP Diari

 

Els Bombers han hagut d'actuar en dos incidents al Vendrell aquesta passada nit i aquest matí de dissabte, 5 d'octubre. Un ha succeït a l'estació de Sant Vicenç de Calders i l'altre en un domicili de la Carretera Santa Oliva de la capital del Baix Penedès. En cap dels dos hi ha hagut ferits.

Incidents a Rodalies per l'incendi

Aquesta passada nit, s'ha originat un petit incendi a l'interior d'una subestació elèctrica a l'estació de Sant Vicenç de Calders. Els serveis d'emergències, amb tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i els tècnics d'Adif han controlat ràpidament la situació.

A causa de les flames, s'ha hagut de tallar una estona el trànsit. La part més afectada per l'incendi ha estat la línia 4 de Rodalies i s'ha vist reduïda la circulació dels trens a una sola via en els combois que fan la ruta entre els Monjos i aquesta estació del Baix Penedès.

Crema un domicili al Vendrell

Durant aquest matí, els Bombers de la Generalitat, Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Policia Local del Vendrell han anat fins a la carretera Santa Oliva de la capital del Baix Penedès per un incendi en un domicili.

Segons informa la policia vendrellenca, una persona ha hagut de ser atesa a causa d'aquest incident. Finalment, l'afectada no ha hagut de ser traslladada en cap centre mèdic.

Incendi St vicenç

"❗🚁 ALERTA: Salven amb helicòpter 2 submarinistes a la costa de Calafell" "❗Una dona, ferida greu en ser atropellada a l'Arboç"