El pas de 'Nuestra Señora del Consuelo' de la confraria del Vendrell.

La processó del Diumenge de Rams del Vendrell no passarà aquest any pel Tancat

La confraria del Vendrell treballa ja en el seu dia més important de l'any

La processó del Diumenge de Rams al Vendrell, que organitza la Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo del Vendrell des de fa més de 27 anys, es presenta amb algunes novetats aquest 2019. Un dels aspectes destacats és que estrenaran els 'candelabros de cola del paso de palio', uns canelobres que es pengen a la part del darrer del pas de la Verge.

Un altre canvi té a veure amb el recorregut d'aquesta processó del diumenge 14 d'abril a la tarda, ja que aquest any no passarà pel barri del Tancat, una zona que sempre era central. Aquest 2019, la processó es farà íntegrament pels carrers del centre. Sortirà a les 16.30 hores des de l'església parroquial, a la plaça Vella, i passarà pels carrers del Peix, Prat de la Riba, Cafès, la plaça Nova, Montserrat, Sant Magí, Progrés, plaça del Centre, Àngel Guimerà, plaça Nova, Delme, plaça de les Garrofes, Racó, Llibertat, Muralla, Quatre Fonts, Portal, Cometa, i Mar, arribant de nou a la plaça Vella pels volts de les 21.00 hores.

Cinquena gala benèfica

Per anar escalfant motors abans de la Setmana Santa, la confraria vendrellenca va celebrar el passat 22 de març la cinquena edició de la seva Gala Benèfica, que es va fer a l'església de Sant Salvador del Vendrell. L'entrada era solidària, amb aliments que es destinaven a Càritas Parroquial. En total es van recollir prop de 200 quilos d'aliments, que aniran destinats al centre de distribució que té Càritas al Vendrell.

A l'acte es va presentar el cartell de la Setmana Santa 2019, l'entrega del premi al guanyador, la presentació del Butlletí de Setmana Santa,  el nomenament del 'Cofrade del año', que ha recaigut en Manuel Garrido Morales, i un concert de marxes de processó a càrrec de la Agrupación Musical Virgen del Consuelo, que pertany a la mateixa Hermandad. També es va presentar la nova figura que, a partir d'ara, coronarà el banderí de l'agrupació musical, que és la de l'Àngel de Tobies. L'entitat també va entregar un agraïment a la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell i un altre agraïment a Antonia García Cidoncha, modista de la formació.

També et pot interessar: