L'oficina de Correus de la Rambla del Vendrell.

Proposen canvis perquè les cues d'accés a l'oficina de Correus del Vendrell siguin més segures

Les restriccions d'aforament provoquen, en ocasions, llargues cues a l'exterior

La Xarxa Vendrellenca ha fet una proposta a l'Ajuntament del Vendrell perquè es facin diversos canvis al davant de l'oficina de Correus que està situada a la Rambla. L'objectiu és que hi hagi més seguretat pels ciutadans que fan cua a l'exterior per accedir a l'oficina.

Amb les actuals restriccions d'aforament per la pandèmia del coronavirus, en diversos moments del dia es produeixen llargues cues a la via pública per accedir a l'oficina de Correus. Des de la Xarxa remarquen que la presència d'algunes terrasses de bars i el fet que la vorera sigui estreta compliquen la situació.

Menys aparcaments i un camí pintat a terra

Per aquest motiu, han presentat una instància en la qual proposen diverses mesures, com ara  que s'eliminin algunes places d'aparcament de la zona o que es pinti un camí a la calçada que estigui separat de les terrasses, i amb separadors marcats a terra perquè la gent faci la cua mantenint les distàncies. També demanen que aquest camí estigui protegit «amb pals de senyalització» i que sigui permanent «mentre durin les restriccions d'aforament per la pandèmia».