GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El PSC de l'Arboç presenta la llista per a les municipals

Joan Sans buscarà el seu tercer mandat seguit
L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans. | ACN

 

El PSC de l'Arboç fa aquest divendres 26 d'abril l'acte de presentació de la seva llista per a les eleccions municipals del 26 de maig, a la Sala Arbosense a partir de les 20.00 hores. La llista està encapçalada de nou per Joan Sans, que ha estat l'alcalde del municipi els dos últims mandats. Sans buscarà revalidar la majoria del 2015, per encarar el que seria el seu tercer mandat al capdavant de l'Ajuntament de l'Arboç.

 

L'acte d'aquest divendres servirà per presentar els integrants de la llista que, a més de Sans, té en els llocs de sortida a Alfons Ribas, Montserrat Pérez, Miguel Ángel del Río, Sonia Magrane, Adrià Molina, Maria Josefa Morillas i Susana Bayo. Tret d'Adrià Molina, la resta repeteixen a la candidatura socialista. Des del PSC de l'Arboç han apuntat que la llista és una suma «de cares noves però preparades i d'altres de conegudes per la seva referència o vida social a la vila».

 

Un dels feus socialistes del Baix Penedès

Els socialistes arbocencs també faran balanç del govern que han fet els últims quatre anys, durant els quals han impulsat iniciatives com les dels pressupostos participatius. A l'acte d'aquest divendres a la Sala Arbosense també hi intervindrà la candidata socialista al Senat del Baix Penedès, Maria Jesús Sequera, que també és candidata a l'alcaldia de l'Ajuntament d'Albinyana pel PSC.

 

El PSC té a l'Arboç un dels seus feus els últims anys. Després d'obtenir sis regidors el 2011, les últimes eleccions municipals van guanyar obtenint més del 50% dels vots, i quedant-se vuit dels tretze regidors del consistori. En aquests comicis, quatre candidatures més miraran de disputar-li l'hegemonia. Són les de Junts per l'Arboç, amb Olga Navarro al capdavant, l'Alternativa Municipal-Amunt, amb Maria Mestre de cap de llista, Canviem l'Arboç, amb Montserrat Ventura de candidata, i Ciutadans, que debuta al municipi amb Carlos Arija al capdavant.

 

Altres notícies relacionades: