Recuperen al Vendrell un vehicle d'alta gamma implicat en diversos delictes

És el segon vehicle que la Policia Local del Vendrell recupera en les darreres setmanes
La Policia Local del Vendrell ha recuperat el vehicle implicat en diversos delictes | PL El Vendrell

 

La Policia Local del Vendrell ha recuperat, novament, un vehicle que hauria estat sostret i presumptament implicat en diversos delictes. Aquest és el segon que localitzen a la localitat del Baix Penedès un turisme relacionat en aquest tipus de fets, després de localitzar-ne un el passat mes de febrer.

El vehicle va ser localitzat durant la passada tarda de dijous, 7 de març, segons ha informat la policia vendrellenca. En aquest sentit, els agents van localitzar el turisme d'alta gamma, concretament, de la marca BMW i, tot seguit, el van recuperar. El cotxe hauria estat sostret i, posteriorment, utilitzat per realitzar diversos fets delictius, els quals, estarien sota investigació. 

Segon vehicle recuperat al Vendrell

Després de la recuperació d'aquest vehicle el passat dijous, és el segon cotxe que la Policia Local del Vendrell localitza. L'altre cop, es tractava un turisme de la marca Audi i, com aquest, s'utilitzava per realitzar diversos delictes, els quals s'estaven investigant. Tanmateix, en el cas d'aquest primer vehicle recuperat durant el mes de febrer, els agents van adonar-se que utilitzava plaques de matrícula doblades.

A més, un cop fetes les comprovacions d'aquest vehicle, la Policia Local del Vendrell va lliurar el cotxe al seu propietari. 

"No Vull Pagar C-32 es desmarca de les reclamacions del Pacte del Penedès Marítim" "Ja hi ha dates per la Fira Modernista de l'Arboç 2019"