Pla mitjà del còmic Guillem Estadella en el moment que el personal de Renfe li demana que no faci el seu xou

Renfe i el còmic cunitenc Guillem Estadella signen la pau amb humor

La companyia ha felicitat el jove per l'estrena del seu espectacle «al teatre»

El còmic cunitenc Guillem Estadella ha pogut estrenar, a la fi, el seu nou espectacle 'Quin pollastre!' a la Sala Barts de Barcelona, un cop aixecades les restriccions a la cultura imposades per la Generalitat per frenar el coronavirus. L'estrena s'ha fet aquest dijous 3 de desembre i ha vingut acompanyada d'una simbòlica signatura de la pau entre Estadella i Renfe Rodalies.

Quan es van suspendre les actuacions previstes pel mes de novembre, el jove cunitenc va anunciar que faria el seu espectacle en un tren de Rodalies, com una manera de denunciar que els espectacles culturals estiguessin prohibits mentre el transport públic funcionava amb aglomeracions. Però el xou no es va poder dur a terme, perquè el personal de seguretat de la companyia ho va impedir.

Felicitació de Rodalies Renfe

Ara, un cop estrenat l'espectacle a la Sala Barts, des de Rodalies han volgut felicitar el cunitenc amb un missatge a les xarxes socials en el qual han destacat que «ara sí» hagi pogut fer la seva actuació «al TEATRE». Estadella ha respost agraint la felicitació i afegint que els que s'acostin a la Sala Barts els dies 10 i 17 de desembre ho facin «en tren» i així s'estalviïn de «pagar el pàrquing». 


Comentaris