Bàrbara Peris i Christian Soriano.

El regidor de l'AV Platges del Vendrell renuncia després de només un mes i mig

Serà substituït per la número dos de la formació, Bàrbara Peris

Primera crisi de govern a l'Ajuntament del Vendrell. El regidor de l'Agrupació Veïnal de les Platges (AVP), Seve Galván, ha presentat aquest divendres 2 d'agost la seva renúncia al càrrec per motius personals. Segons ha explicat el mateix Galván a través de les xarxes socials, el motiu d'aquesta decisió és «la dificultat de compaginar la meva ocupació professional amb l'activitat requerida a l'Ajuntament». La seva substituta serà la número dos de la llista de l'AVP, Bàrbara Peris.

El govern del Vendrell ha fet una roda de premsa d'urgència aquest divendres a la tarda, en la qual el portaveu del govern, Christian Soriano, ha agraït els serveis prestats per Galván i ha apuntat que la renúncia s'ha fet de forma consensuada amb el govern. A la roda de premsa també s'ha presentat a Peris com a futura regidora del partit,  la qual ha confirmat que l'AVP «mantindrà els compromisos adquirits al govern del Vendrell, així com les regidories de Platges i Cohesió Territorial» que s'havien delegat a Galván.

Bàrbara Peris promet involucrar-se «al 100%»

Bàrbara Peris ha afegit que entrarà al govern amb la intenció d'involucrar-se «al 100%» i amb la màxima disponibilitat. Caldrà veure ara com afectarà això el règim de dedicacions que s'havia presentat aquesta setmana per aprovar-se al ple del dilluns 5 d'agost. Seve Galván tenia una dedicació del 40% corresponent al fet que cobrava pel règim d'indemnitzacions. Peris sembla que entrarà amb capacitat per tenir una dedicació més gran.

D'aquesta manera, Severiano Matamoros Galván deixa la política havent tingut una de les carreres més breus a l'Ajuntament del Vendrell. Després que l'AVP aconseguís un regidor a les eleccions municipals del 26 de maig, el partit va arribar a un acord amb el PSC que va fer que Kenneth Martínez es garantís l'alcaldia. El 15 de juny, Galván recollia l'acta de regidor al ple d'investidura, i se li assignaven les carteres de Platges i Cohesió Territorial a principis de juliol. Al final, la seva aventura al consistori vendrellenc només haurà durat un mes i mig. 

Seve Galván i Kenneth Martínez, rubricant el pacte de govern al Vendrell.
Seve Galván i Kenneth Martínez, rubricant el pacte de govern al Vendrell. | BP Diari