GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Rescaten banyistes de l'aigua pels forts corrents a Coma-ruga

El servei de socorrisme alerta del perill que hi ha amb els corrents al mar
Un socorrista, a la platja del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

Tothom qui es banyi aquest dimarts 24 de juliol a la platja de Coma-ruga, a l'altura de l'Hotel Nuba, ha d'estar molt alerta dels senyals que s'indiquin des dels punts de salvament marítim. El servei de socorrisme que actua a les platges del Vendrell ha avisat aquest matí que s'han detectat corrents de ressaca que xuclen mar endins. Això ja ha causat problemes a diferents banyistes, fins al punt que els socorristes han hagut de treure fins a quatre persones que tenien dificultats per tornar a la platja, segons ha avançat 'RTV el Vendrell'.

 

Aquestes corrents es troben a la zona més pròxima a l'Hotel Nuba, tocant a la Masia Blanca i a la platja del Francàs. Per aquest motiu, tant des de salvament marítim com des de l'Ajuntament del Vendrell s'ha demanat que s'extremin les precaucions i que, en tot moment, es faci cas dels senyals i les banderes que hi hagi als punts de socorrisme ubicats a les diferents platges del municipi. De moment, els socorristes ja han hisat la bandera vermella en aquest punt, i s'ha avisat que aquesta curcumstància es pot donar més dies.

 

Vidres i ferralla a la sorra

De la mateixa manera, els últims dies també s'han hagut de retirar de la sorra, a la platja de Sant Salvador, restes de vidres, metalls i ferros. Segons el consistori, les restes vidres es van trobar després de festes com la de Sant Joan, mentre que un veí va trobar restes de ferralla i claus en una àrea d'aquesta platja. Sense deixar els temes relacionats amb les platges del Vendrell, aquest dilluns la policia local va alertar de la presència de meduses  a Cala Berenguer, una zona situada entre Coma-ruga i el Francàs. Per això van demanar precaució a l'hora de banyar-se en aquest punt, especialment de cara als nens i nenes més petits.