Imatge d'arxiu de les mans d'una persona gran

Les residències de Calafell es mantenen lliures de coronavirus

Els tres centres apliquen mesures de seguretat estrictes pel personal que entra i surt

L'Ajuntament de Calafell ha informat que les tres residències de gent gran del municipi es mantenen, per ara, lliures de coronavirus. Les últimes setmanes s'hi han estat fent diversos tests als residents i als treballadors i, fins al moment, tots han donat negatiu

Des del consistori afirmen que s'estan aplicant «mesures de seguretat molt estrictes» amb l'objectiu de prevenir contagis, especialment amb tot aquell personal que entra i surt dels centres. També compten amb material de protecció que ha estat enviat per la Generalitat o que ha estat donat a l'Ajuntament per empreses i entitats del municipi.

 

Les residències del Vendrell i l'Arboç

On sí que s'han detectat casos de coronavirus ha estat a les residències La Muntanyeta del Vendrell i Sant Antoni Abat de l'Arboç, per bé que actualment la situació sembla força controlada en els dos centres. Al Vendrell, després de fer proves a tots els residents i els treballadors van sortir setze positius (tretze residents i tres treballadors).

Tot i que la majoria eren asimptomàtics, també s'ha lamentat la mort de dos residents. A l'Arboç, els tests també van deixar setze positius, amb vuit dels residents que han perdut la vida. 


Comentaris