Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Rodes Solidàries de Bonastre busca fons per cobrir la teràpia de la petita Sara

L'associació ubicada a Bonastre fa una matinal solidària el pròxim 11 de novembre
Rodes Solidàries s'aboca per ajudar a cobrir la teràpia de la petita Sara. | Rodes Solidàries

 

L'associació Rodes Solidàries, ubicada al Centre Hípic de Bonastre, no atura la seva activitat de suport a famílies amb nens o adolescents afectats per malalties minoritàries. En aquesta ocasió, l'associació s'ha abocat per ajudar a la petita Sara, una nena de nou anys que està afectada per una malaltia neurodegenerativa que encara està en estudi. L'objectiu és aconseguir fons per ajudar a la seva família i a la menor per poder cobrir els costos de la teràpia.

 

D'aquesta manera, Rodes Solidàries destinarà part de la recaptació dels pròxims esdeveniments a ajudar aquesta família. La primera matinal solidària serà el diumenge 11 de novembre, al Centre Hípic de Bonastre. Des de les deu del matí i fins a les sis de la tarda es faran diverses activitats en aquest espai situat en plena natura, com ara un esmorzar, una fideuada, concerts amb els grups Rock & Ríos Band i Brush, un sorteig per una Harley Davidson, o una exposició de motos Custom. L'entrada és gratuïta.

 

El projecte de l'Àrea Natura

L'associació també ha avançat que el 2 de desembre faran una recollida de joguines al mateix Centre Hípic de Bonastre, amb activitats que confirmaran pròximament. A més de recollir fons per ajudar a famílies com la de la Sara, Rodes Solidàries també organitza aquests esdeveniments per finançar el seu projecte futur de l'Àrea Natura, un espai lúdic per a nens i adolescents amb discapacitats o mobilitat reduïda.

 

Martí Surinyac, un dels impulsors del projecte, destaca que el contacte amb la natura i els animals «estimula molt aquests nois i noies», raó per la qual preveu que l'Àrea Natura sigui un espai de 20.000 metres quadrats a l'aire lliure on hi hagi gronxadors adaptats, piscines, bungalous, i una petita granja amb animals com ara cavalls, gossos o un falcó amb els quals els nens puguin fer les diferents teràpies. A més dels esdeveniments solidaris, Rodes Solidàries busca la implicació de les diferents administracions per fer realitat aquest projecte.

 

El cartell de la matinal del pròxim 11 de novembre. | Rodes Solidàries

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris