Rodes Solidàries de Bonastre busca fons per cobrir la teràpia de la petita Sara

L'associació ubicada a Bonastre fa una matinal solidària el pròxim 11 de novembre

L'associació Rodes Solidàries, ubicada al Centre Hípic de Bonastre, no atura la seva activitat de suport a famílies amb nens o adolescents afectats per malalties minoritàries. En aquesta ocasió, l'associació s'ha abocat per ajudar a la petita Sara, una nena de nou anys que està afectada per una malaltia neurodegenerativa que encara està en estudi. L'objectiu és aconseguir fons per ajudar a la seva família i a la menor per poder cobrir els costos de la teràpia.

D'aquesta manera, Rodes Solidàries destinarà part de la recaptació dels pròxims esdeveniments a ajudar aquesta família. La primera matinal solidària serà el diumenge 11 de novembre, al Centre Hípic de Bonastre. Des de les deu del matí i fins a les sis de la tarda es faran diverses activitats en aquest espai situat en plena natura, com ara un esmorzar, una fideuada, concerts amb els grups Rock & Ríos Band i Brush, un sorteig per una Harley Davidson, o una exposició de motos Custom. L'entrada és gratuïta.

El projecte de l'Àrea Natura

L'associació també ha avançat que el 2 de desembre faran una recollida de joguines al mateix Centre Hípic de Bonastre, amb activitats que confirmaran pròximament. A més de recollir fons per ajudar a famílies com la de la Sara, Rodes Solidàries també organitza aquests esdeveniments per finançar el seu projecte futur de l'Àrea Natura, un espai lúdic per a nens i adolescents amb discapacitats o mobilitat reduïda.

Martí Surinyac, un dels impulsors del projecte, destaca que el contacte amb la natura i els animals «estimula molt aquests nois i noies», raó per la qual preveu que l'Àrea Natura sigui un espai de 20.000 metres quadrats a l'aire lliure on hi hagi gronxadors adaptats, piscines, bungalous, i una petita granja amb animals com ara cavalls, gossos o un falcó amb els quals els nens puguin fer les diferents teràpies. A més dels esdeveniments solidaris, Rodes Solidàries busca la implicació de les diferents administracions per fer realitat aquest projecte.

El cartell de la matinal del pròxim 11 de novembre.
El cartell de la matinal del pròxim 11 de novembre. | Rodes Solidàries

 


Comentaris