La sala de lectura de Coma-ruga es va inaugurar el novembre del 2019.

La sala de lectura de Coma-ruga celebra el seu primer any de vida

S'han fet prop de 150 carnets i unes 2.400 visites

La sala de lectura de Coma-ruga ja ha complert el seu primer any d'existència. Aquest espai vinculat a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha superat un primer any molt convuls, en el qual la pandèmia del coronavirus ha afectat, com amb tantes altres coses, el seu desenvolupament normal. Tot i això, la demanda existent s'ha traduït en 150 nous carnets d'usuari i un total de 2.400 visites rebudes.

La sala té una sola planta d'uns 70 metres quadrats que es complementa amb un jardí exterior. Hi ha una zona infantil i una altra per adults, on s'hi poden trobar premsa, revistes, servei de wifi i connexió a Internet. En aquest primer any s'ha pogut acollir alguna activitat infantil i presentació de llibre, i recentment s'han impulsat dos clubs de lectura

Complicitats amb entitats del nucli

També s'han pogut establir complicitats amb diferents entitats i equipaments del nucli, com ara el centre d'interpretació Masia Blanca, amb l'objectiu de donar a conèixer la seva reserva marina i les propietats medicinals del riuet, o amb l'institut escola de Coma-ruga i els professors de l'escola d'art, per pintar un mural a la façana o concretar la posada en marxa d'un programa de visites escolars.


Comentaris