Sandra Suárez, candidata del PDeCAT de Calafell per a les municipals del 2019

Ha estat escollida per unanimitat a les primàries que ha realitzat el partit
Sandra Suárez és la nova candidata del PDeCAT de Calafell per a les municipals del 2019 | CEDIDA

 

El passat dimarts, 10 de juliol, Sandra Suárez va ser escollida com a candidata del PDeCAT de Calafell per a les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc l’any 2019. Així ho ha aprovat per unanimitat l’assemblea local extraordinària, agafant el relleu de Joan Olivella, que havia encapçalat la candidatura en les últimes convocatòries electorals.

Després de posicionar-se com a cap de llista del partit, la regidora ha explicat que està molt feliç, il·lusionada i emocionada per haver estat escollida, però també és molt conscient de la gran responsabilitat que li atorga el càrrec. D’altra banda, Sandra Suárez ha volgut donar les gràcies per tota la confiança i el suport que li han donat tots els regidors i militants, especialment a Joan Olivella i a Rafel Solé.

 

A més, Sandra ha posat èmfasi en el fet que el projecte del partit és col·lectiu i d’estima pel municipi, per tal de satisfer els calafellencs i calafellenques. Finalment, la regidora ha destacat que «som persones honestes i ara toca seguir treballant pel que realment importa, Calafell». 

L’anunci del PDeCAT se suma a l’aprovació del candidat que fa poques setmanes va fer el PSC, que va renovar l’alcalde Ramon Ferré com a cap de llista per a les municipals del 2019. La resta de partits encara no han triat a qui presentaran com a candidat.

 

Qui és Sandra Suárez?

La regidora del PDeCAT actualment treballa com assessora a la Diputació de Tarragona i com a consultora d’igualtat. A més, ha sigut regidora a l’Ajuntament de Calafell des de l’any 2003, havent assumit en mandats anteriors les carteres de benestar social, cultural, treball, ensenyament... tot i que ara és regidora de l’oposició. Té un gran interès i està molt vinculada a l’àmbit cultural i associatiu del municipi.

"ATENCIÓ: Detingut a l'Arboç per corrupció de menors" "ATENCIÓ: Enxampats mentre intentaven robar en un pis a Calafell"