Parodien 'Scream' per presentar la panera de la Festa Major del Vendrell

S'han recollit desenes de productes de comerços del Vendrell, amb un valor total de 1.500 euros

 

Els administradors de la Festa Major de Santa Anna del Vendrell han presentat aquest dimarts 4 de desembre a la tarda la gran panera de Nadal, confeccionada amb productes cedits pels comerços i restaurants de la ciutat. La panera és una de les iniciatives dels administradors per aconseguir fons per fer la Festa Major de Santa Anna 2019. Les butlletes tenen un cost de dos euros i van relacionades amb el sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que es fa el 31 de desembre. Concretament, la butlleta premiada tindrà les tres últimes xifres de la Grossa. 

 

Per presentar la gran panera, els administradors han gravat un vídeo que és una paròdia de la pel·lícula 'Scream 4', en la qual un personatge misteriós es vol fer amb la butlleta premiada. Al vídeo, que ha fet Edgar Toldrà, hi surten els administradors dels últims anys, així com els actuals. A partir del pròxim dilluns 10 de desembre ja es podran comprar les 1.000 butlletes que s'han fet, a llocs com la regidoria de Cultura, l'Escola Municipal de Música o directament als mateixos administradors. També posaran una parada al Mercat de Nadal.

 

Una panera valorada en 1.500 euros

La panera conté enguany desenes de productes que han cedit els comerços de la ciutat, des de dinars, sopars i esmorzars, fins a vals de descompte, passant per roba, menjar o videojocs. Tota la panera està valorada en 1.500 euros, segons han apuntat els administradors. També a partir del dilluns 10 de desembre es podran veure els productes de la panera exposats en dos aparadors de comerços del Vendrell.

 

Un és la perruqueria Mercè de la plaça Vella i l'altre, el Pairot de l'avinguda del Baix Penedès, al Tancat. Els administradors de la Festa Major 2019 del Vendrell són Maria Benedicto, Valentí Usón, David Merino, Encarni Rodríguez, Edgar Toldrà i Cristina Aymerich.

 

Els administradors de Santa Anna, amb una mostra de la gran panera. | BP Diari