Tornen a cremar els contenidors del carrer de Cerdanya del Vendrell

El passat mes de maig es van incendiar els mateixos contenidors

Els Bombers de la Generalitat han actuat la matinada d'aquest diumenge, 7 d'octubre, per apagar una illa de contenidors que cremava al Vendrell. Segons han informat els Bombers, l'avís s'ha rebut a un quart de cinc de la matinada, quan un particular ha donat l'avís que cremaven els contenidors ubicats al carrer de Cerdanya de la capital del Baix Penedès, a l'altura del número 13. 

Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers, que han dut a terme les tasques d'extinció del foc. Els Bombers han tingut el foc apagat en mitja hora. Les flames han afectat l'illa de contenidors i també un vehicle que estava aparcat al costat. Així, el foc ha cremat el para-xocs i un dels llums del davant del cotxe estacionat. Les flames no han afectat cap immoble i no s'han hagut de lamentar danys materials majors. Afortunadament, cap persona ha hagut de ser atesa a causa de l'incendi, ni per ferides ni per inhalació de fum. Fins al lloc dels fets també hi ha acudit la Policia Local del Vendrell. 

Imatge dels Bombers treballant en l'incendi al Vendrell.
Imatge dels Bombers treballant en l'incendi al Vendrell. | Policia Local del Vendrell

 

És la segona vegada que crema aquesta illa de contenidors

No és la primera vegada que crema aquesta mateixa illa de contenidors ubicada al carrer de Cerdanya. Els fets també van tenir lloc una matinada de dissabte a diumenge, concretament el dia 23 del passat mes de maig. En aquella ocasió l'illa de contenidors també va cremar sencera i també va afectar alguns vehicles aparcats. Tres cotxes que estaven aparcats al costat dels contenidors van quedar afectats, i també la paret d'un edifici proper. En l'incendi del maig el personal mèdic va haver d'atendre alguns veïns per inhalació de fum, ja que havien intentat apagar el foc amb extintors. 

La Policia Local i l'Ajuntament del Vendrell tracten aquests fets com a actes de vandalisme, ja que el mes de maig, en un mes ja hi havia hagut sis casos més d'illes de contenidors cremades on també van quedar afectats diversos vehicles. 


Comentaris