El segon premi de la Loteria del Nen esquitxa el Vendrell

El número premiat ha sigut el 61.776, i cada butlleta està premiada amb 75.000 euros

El segon premi del sorteig de la Loteria del Nen ha esquitxat la localitat del Vendrell. El número premiat ha sigut el 61.776 i cada butlleta està premiada amb un total de 75.000 euros.  Al Vendrell només s'ha venut una butlleta amb el número premiat, la qual ha estat venuda per terminal electrònic. L'administració que ha venut la butlleta premiada és la número 2 del Vendrell, ubicada al carrer de Montserrat número 19 de la capital del Baix Penedès. Aquest any, el segon premi de la Loteria del Nen ha caigut molt repartit arreu del territori de l'Estat espanyol. 

El primer i el tercer premis, íntegres a Barcelona i Sabadell

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'administració del Vendrell és l'única de les comarques de Tarragona que ha repartit algun premi en el sorteig de la Loteria del Nen d'aquest 2019. Mentrestant, la sort ha somrigut a Catalunya i el primer premi i el tercer premi del sorteig ha caigut íntegrament a les comarques catalanes. Pel que fa al primer premi, el número 37.142, ha caigut per complet a la ciutat de Barcelona. L'administració que ha repartit la sort és la ubicada a Travessera de Gràcia número 244, i cada butlleta té un premi de 200.000 euros. 

El tercer premi també ha caigut només a Catalunya, concretament a la ciutat de Sabadell. Les butlletes, premiades amb 25.000 euros cadascuna, s'han venut totes a l'administració número 1 de la capital del Vallès Occidental, al passeig de la Plaça Major número 41.  

El segon premi, molt repartit

Pel que fa al segon premi, amb el número 61.776,  que ha caigut de manera molt repartida per tot l'Estat, també ha esquitxat el territori català, a més del Vendrell. Així doncs, ha caigut també en dues administracions de la ciutat de Barcelona, a Mataró  (Maresme), a Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental), a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), al Prat de Llobregat (Baix Llobregat) i a Girona