Protesta del sindicat USTEC al Vendrell.

El sindicat USTEC veu «electoralista» l'anunci de vacunació del col·lectiu docent

En una protesta al Vendrell, acusen la Generalitat de fer una «política propagandística»

El sindicat USTEC de Tarragona ha fet una concentració aquest dimecres 10 de febrer a la zona escolar del Vendrell, en la qual han mostrat el seu suport a la tasca que està duent a terme el personal educatiu en aquests moments complicats, alhora que han fet diverses crítiques al Departament d'Ensenyament de la Generalitat. El sindicat ja va fer protestes similars a Tarragona i Reus.

Juan Carlos Feijoo, portaveu d'USTEC Tarragona, ha denunciat la «política propagandística» que, a tenor seu, està duent a terme el Departament. Feijoo ha lamentat que els anuncis que es fan des d'Ensenyament no tenen res a veure amb les «mancances» que estan patint els professors per poder fer una educació presencial «segura i de qualitat» en temps de pandèmia.

Reivindicacions dels docents

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El sindicat ha reiterat la necessitat de rebaixar les ràtios i augmentar el nombre de professors, així com de proveir de mascaretes FFP2 als docents i evitar situacions de risc pels que són vulnerables. A més a més, han titllat d'«electoralista» l'anunci fet des de Salut sobre la vacunació de la comunitat educativa en els pròxims tres mesos.

«Ja vam veure que els cribratges massius no es van començar a fer fins a l'11 de gener, quan el curs va començar el setembre», ha exemplificat el portaveu del sindicat per argumentar el seu escepticisme. USTEC preveu fer la pròxima protesta a la ciutat de Valls.