EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Matinal solidària per recaptar fons pel projecte Àrea Natura de Bonastre

Volen impulsar un espai per a infants i adolescents amb discapacitat o mobilitat reduïda
Àrea Natura s'ha d'emplaçar en uns terrenys pròxims al Centre Hípic de Bonastre. | M.G.

 

L'associació Rodes Solidàries, que dona suport a famílies que tenen nens o adolescents amb malalties minoritàries, farà una matinal solidària el pròxim diumenge 16 de setembre a la seva seu del Centre Hípic de Bonastre. L'objectiu és seguir recaptant fons per poder desenvolupar el projecte de l'Àrea Natura, un espai lúdic per a nens i joves amb discapacitat o mobilitat reduïda.

 

La matinal començarà a les nou i inclourà un esmorzar de barbacoa, música amb els grups Sherman Trail i La Golden Blues, una paella solidària per dinar, estands amb material relacionat amb el món de les motos i el sorteig d'una Harley. Aquesta és una matinal que els últims quatre anys l'associació ha fet a Castelldefels, però que enguany ha traslladat a Bonastre amb la intenció de seguir divulgant el projecte d'Àrea Natura i recollint fons per la seva posada en funcionament

 

Teràpies amb animals i un espai d'esbarjo

«Tot el que té a veure amb la natura i el contacte directe amb els animals estimula moltíssim aquests nois i noies», ha explicat un dels responsables de l'associació, Martí Surinyach, a ‘BaixPenedesDiari.cat’.  Per això, el projecte preveu instal·lar, en uns terrenys de 20.000 metres quadrats, un espai amb gronxadors adaptats, piscines, bungalous, i una petita granja amb animals com cavalls, gossos o un falcó amb els quals els nens puguin fer les diferents teràpies.

 

«Fer aquestes teràpies o els tractaments pot ser un luxe per a moltes famílies, és un pou sense fons perquè vols donar sempre el millor al teu fill», apunta Surinyach, que té un fill afectat per una malaltia neuronal, i va en cadira de rodes des dels quatre anys. El passat 13 de maig ja es va fer un esdeveniment solidari al costat del Centre Hípic per presentar el projecte. Ara, l'associació busca que s'hi puguin involucrar administracions i empreses del territori per mantenir el somni de l'Àrea Natura ben viu i fer-lo una realitat.