Cap de setmana de Summer Night a la platja de Calafell

Música, actuacions, ofertes i descomptes, en la festa d'estiu del comerç calafellenc
Comerços de la platja de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell enceta aquest divendres 23 d'agost tres dies de festa del comerç del nucli de la Platja amb la Summer Night. Aquest és un certamen comercial que es va estrenar l'estiu del 2015 i que també se celebra en altres èpoques de l'any sota el nom de Shopping Night. L'objectiu és fomentar les compres entre el comerç local, en aquest cas el de la platja, amb activitats complementàries com música en viu i animació al carrer.

 

Tres dies de música, animació i descomptes

Entre el 23 i el 25 d'agost, els comerços d'aquest nucli ofereixen descomptes i promocions entre els compradors, que també compten amb l'al·licient de les activitats infantils, cercaviles, tallers o un 'photocall'. També es compta amb l'actuació de 'Los 40 Live Session', el dissabte a partir de les dotze de la nit. Al davant de la Confraria hi haurà una zona d'inflables pels més petits.

 

La Summer Night és un esdeveniment organitzat per l'associació de comerciants Fòrum Calafell, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell i el suport de Calafell.tv. La regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, ha destacat que «el comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors», recordant que les anteriors edicions «han estat un èxit». El programa complet de la festa es pot consultar en aquest enllaç.

 

El Circ Raluy torna a Calafell

Coincidint amb la Summer Night, aquest cap de setmana torna a Calafell el Circ Raluy, que oferirà el seu espectacle entre els dies 22 d'agost i 1 de setembre. La seva ubicació serà el passeig de la Unió, a l'esplanada que serveix d'aparcament a la zona escolar. El Circ Raluy arriba a Calafell després de passar per Cunit i abans de visitar el Vendrell, en la que serà l'última parada que farà al Baix Penedès.