Torna el teatre de petit format al Vendrell amb 'Khalid'

També hi haurà un concert de Carme Canela i la Big Band de l'escola Músics

El Vendrell acull aquest divendres la segona entrega del cicle Off Temporada, de teatre en petit format. Després de l'èxit de 'Rosita', que va obligar a fer una segona funció, aquest 26 d'abril arriba al Teatre Àngel Guimerà 'Khâlid. L’heroi cosmològic', a partir de les 20.30 hores. De nou, públic i actors compartiran escenari al Tàg, amb un aforament limitat i reduït, un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Temporada.

'Khâlid. L’heroi cosmològic' és una història que se situa a Síria l’any 2017, una ciutat on ha aparegut la lluna, Khâlid, de cinc anys, una nena que lluita per no perdre la innocència. Khâlid, que vol dir etern, és el nom que li van posar poc abans de néixer, poc abans de saber-se que seria una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, les nenes no poden ser astronautes. La dramaturga i directora Helena Gracia narra, al llarg de l’obra, l’esforç d’una nena siriana per transformar en màgia un món que veu il·lògic.

Es tracta d'un muntatge teatral que ha estat les dues primeres setmanes d’abril a la Sala Atrium de Barcelona. Donat l'aforament limitat, des de l'organització avisen que és molt important la reserva prèvia d'entrades, que es pot fer a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977 66 56 84, de 10.00 a 14.00 hores.

 

Carme Canela i la Big Band de l’escola Músics, a l'Auditori Pau Casals

El cap de setmana cultural al Vendrell inclou també un concert de jazz a l'Auditori Pau Casals. Serà el dissabte 27 d'abril, a les 20.30 hores, i anirà a càrrec de la Big Band de l'Escola Músics, que actuarà acompanyada de la veu de Carme Canela. Aquesta big band és una orquestra de jazz formada per una vintena de músics, tots alumnes del centre i d’edats molt variades, composta per quatre trompetes, quatre trombons, cinc saxos, tres clarinets, flauta travessera, bateria, piano, guitarra i baix, sota la direcció de Víctor Verge. El concert serà un homenatge a la música brasilera i a un dels seus compositors més destacats, Antonio Carlos Jobim.