Aturat un tren de l'R2 a Calafell en sortir-li fum d'un vagó

Els fets han estat poc després de les 10 del matí d'aquest dijous
Els viatgers del tren en direcció Barcelona han baixat del comboi i esperaran un altre tren | Aleix Figueras

 

Durant el matí d'aquest dijous 19 de juliol, concretament passats pocs minuts de les deu del matí, un tren, al qual li sortia fum d'un dels vagons, ha estat aturat a Calafell sense poder continuar amb el seu trajecte. Segons informacions de Rodalies, el comboi que tenia el seu destí a Barcelona ha patit una avaria mecànica. Els viatgers d'aquest tren hauran d'esperar al següent per poder continuar amb el seu viatge.

 

Un vagó que fumejava, motiu de l'aturada del tren

Un tren que circulava aquest matí per la línia R2 sud, que connecta Sant Vicenç de Calders i Barcelona Estació de França, ha hagut d'aturar-se al seu pas per Calafell. Passaven pocs minuts de les deu del matí quan ha començat a sortir fum d'un dels vagons del comboi.

 

En detectar aquesta incidència, el tren s'ha aturat a l'estació del municipi del Baix Penedès i els viatgers s'han vist obligats a baixar perquè no es podia continuar fent el trajecte amb aquest tren, ja que segons ha informat Rodalies, el tren ha patit una avaria mecànica que no permetia la seva continuació fins a Barcelona. 

 

Així doncs, després d'aquest incident, el tren serà traslladat fins al taller i, així, es podrà arreglar el problema mecànic que ha patit el comboi. Afortunadament, el fum que sortia del vagó era d'una incidència mecànica i no d'un incendi que s'hagués pogut desencadenar al tren.

 

Els viatgers continuaran el trajecte amb un altre tren

Amb motiu d'aquesta avaria mecànica del tren, els viatgers s'han vist obligats a desallotjar els vagons per tal que no fos alguna cosa més greu. En aquest sentit, en detectar que el problema era mecànic i que no podien continuar amb el mateix tren, les persones que anaven amb el comboi per l'R2 han d'esperar al següent que els hi permeti arribar fins al seu destí final.