Troben un home mort en un habitatge de l'Arboç

Segons els Mossos, el cos no presenta signes de criminalitat
Vista del municipi de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

Els Mossos d'Esquadra han trobat un home mort en un domicili de l'Arboç, situat al carrer del Doctor Vives i Mañé. El cos policial ha procedit a entrar dins l'habitatge perquè feia dies que no se sabia res de l'home, i els veïns havien donat l'alerta. Ha estat pels voltants les 18.00 hores quan els agents han entrat al pis i han trobat el cos que, segons han explicat des de la policia catalana a aquest mitjà, no presentava signes de violència.

D'aquesta manera, es tracta d'una mort judicial, ja que ara el forense en determinarà les causes i en farà l'aixecament del cadàver. Tot i això, des de la policia no han vist res estrany que faci pensar que la mort podria ser violenta. Els Mossos, la Policia Local de l'Arboç i els Bombers s'han desplaçat fins al domicili en qüestió, i han acordonat la zona per dur a terme els treballs d'entrada al domicili. 

Troben les restes d'un veí desaparegut el 2016

Aquest mateix dijous 31 de gener s'ha informat que s'han trobat les restes d'un veí de la Pobla de Montornès, Ramon García, que havia desaparegut l'any 2016. Tot i que les restes es van trobar el passat mes d'octubre, no ha estat fins ara que s'ha pogut identificar la persona. Les restes es van trobar en una zona boscosa entre els municipis de Creixell i Roda de Berà.

Ramon García va ser vist per última vegada el 24 de desembre del 2016. L'home tenia 53 anys i patia una discapacitat mental del 65%. Quan va desaparèixer, els equips de recerca el van estar buscant durant els dies posteriors, però no van aconseguir localitzar-lo. Gairebé dos anys després de la seva desaparició va ser quan es van trobar les seves restes. Va ser l'associació Sosdesaparecidos que va informar que s'havien trobat les restes de l'home, i que es desactivava l'alerta de recerca que hi havia.

"L'alcalde de Santa Oliva desmenteix el subdelegat i diu que no s'ha oposat al pont" "«Si Santa Oliva no té pont, és perquè el seu alcalde no vol»"