La vaga al Baix Penedès: Manifestació al Vendrell i talls a l'N-340 i a l'accés a Idiada

El seguiment entre el comerç local ha estat desigual
La manifestació d'aquest 21-F ha sortit de la plaça Vella del Vendrell. | BP Diari

 

El Vendrell i tot el Baix Penedès estan vivint de manera desigual el seguiment de la vaga convocada per la Intersindical aquest dijous 21 de febrer. El comerç local ha tingut un comportament dispers a la capital de la comarca. On s'han vist més comerços tancats ha estat al centre de la ciutat, mentre que en altres barris l'activitat era molt semblant a una jornada laboral habitual. Tampoc hi ha hagut un seguiment massiu a les diferents escoles.

Entre els actes més destacats que s'han fet a la comarca hi ha hagut el tall a l'accés a l'empresa Idiada a primera hora del matí, pels voltants de les sis. Quan els Mossos d'Esquadra han fet acte de presència, s'ha obert el pas, tot i que els convocats han seguit fent un piquet per informar dels motius de la vaga als treballadors que entraven a les dependències de l'empresa.

El tall de l'N-340 que s'ha fet a la Gornal. | Toni González

 

Tall a la Gornal i manifestació al Vendrell

Un segon tall s'ha produït pels voltants de les onze del matí a l'N-340 a l'altura de la Gornal, on unes 50 persones han parat el trànsit durant prop de mitja hora. A les dotze del migdia hi havia la manifestació principal al Vendrell, que ha sortit de la plaça Vella. Prop de 300 persones han recorregut els carrers més cèntrics de la ciutat, demanant la llibertat pels polítics catalans que aquests dies estan sent jutjats al Tribunal Suprem.

A la tarda, està previst que molts dels manifestants assisteixin a la gran convocatòria que hi ha a Tarragona. La vaga d'aquest 21 de febrer està convocada per la Intersindical-CSC, en reivindicació pels drets laborals i en protesta pel judici de l'1-O. Des de primera hora del matí hi ha hagut diferents talls a l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant o a Tarragona, així com a l'N-340 a Camarles. Es pot seguir tota la informació relacionada al minut a minut de Tarragona Digital

La capçalera de la manifestació del Vendrell. | BP Diari

 

"ÚLTIMA HORA: Troben la menor que va desaparèixer al Vendrell" "Troben una gran plantació de marihuana a un habitatge de Segur de Calafell"