S'incendia un vehicle a la carrerada d'en Ralet, entre el Vendrell i Calafell

El cotxe ha quedat completament calcinat
El cotxe cremant al mig del carrer. | Policia Municipal del Vendrell

 

Un turisme s'ha incendiat, per causes que es desconeixen, aquest dimarts 16 d'abril al matí a la carrerada d'en Ralet, el carrer que separa els municipis del Vendrell i Calafell. Els fets s'han produït a dos quarts d'onze del matí, quan el cotxe es trobava en aquesta zona de la platja, entre Calafell i el Vendrell. Una dotació dels Bombers s'ha desplaçat al lloc dels fets, així com la policia municipal del Vendrell i de Calafell i una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La virulència de les flames ha fet que el cotxe quedés totalment calcinat al mig de la via, just en un STOP que hi ha abans d'una rotonda. Tot i això, no hi ha constància que s'hagin produït ferits. Els Bombers han estat apagant el foc aproximadament durant una hora, mentre els cossos policials han tallat la circulació. Aquesta és una zona molt concorreguda per la presència a prop d'un centre comercial i del Mercat de Calafell. A quarts de dotze ja s'ha restablert el trànsit i el vehicle calcinat ha estat retirat del mig del carrer. 

 

 

Incendi en un habitatge de Sant Pere i Sant Pau

Un altre incendi que hi ha hagut els últims dies a la regió va ser el que va tenir lloc el passat divendres 12 d'abril en un habitatge del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. El foc va començar a la cuina del pis i els mateixos residents van aconseguir apagar les flames. Després se'ls va traslladar a l'Hospital Joan XXIII per inhalació de fum i alguna cremada que s'havien fet a les mans. El pis estava situat al carrer de Violant d'Hongria.

 

També et pot interessar:

Incendi de matolls en un descampat del centre de Cunit.