Veïns i comerciants de Calafell donen màscares per la policia local

Els agents segueixen advertint ciutadans que no compleixen el confinament
La policia de Calafell ha rebut dues donacions de màscares. | Ajuntament de Calafell
 

Els agents de les diferents policies locals segueixen patrullant aquests dies els carrers de les poblacions catalanes per controlar que els ciutadans compleixin el confinament decretat per l'emergència sanitària del covid-19. Els de Calafell han rebut aquest dilluns un donatiu que, de ben segur, els ajudarà a fer aquesta tasca d'una manera més segura. Es tracta de dues donacions de màscares amb les quals poden treballar en aquests dies complicats.

 

Una de les donacions prové d'una perruqueria del carrer Monturiol, la Rínxols, mentre que la segona donació és d'uns particulars. Tant des de la policia municipal com des de l'Ajuntament de Calafell han agraït el gest fet per aquests veïns. Les últimes hores, la policia ha hagut d'advertir diversos ciutadans que no complien les ordres de confinament, com un grup de joves que estaven fent exercici en uns aparells de gimnàstica de la platja.

 

Ramon Ferré recorda que ara no és moment de fer turisme

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha explicat a TarragonaDigital que el cap de setmana va costar que la gent es quedés a casa, una situació agreujada pel fet que hi havia molts ciutadans de fora del municipi que havien vingut a passar el cap de setmana. Aquest dilluns, la situació ja havia canviat molt. Tot i això, Ferré ha recordat que cal quedar-se a casa i només sortir per fer les compres imprescindibles. «No és temps ara de fer turisme», ha afegit. Calafell ha precintat parcs infantils i zones de petanca i ha tancat el Parc de la Sínia.

 

Respirador per l'Hospital del Vendrell

També l'Hospital del Vendrell rebrà els pròxims dies un donatiu, en aquest cas fet per la Fundació Port Aventura. Aquesta fundació ha donat 500.000 euros per destinar a la compra de respiradors per als set hospitals de la regió de Tarragona. D'aquesta manera, vol reforçar l'assistència mèdica a la demarcació per combatre l'expansió del coronavirus.

Més notícies de la categoria Baix Penedès