GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els veïns de Torreblanca, al Vendrell, aconsegueixen servei de bus entre setmana

Són tres freqüències diàries durant el període lectiu
La parada de bus que hi ha a l'altre cantó de l'N-340, a Torreblanca. | BPDiari

 

Els veïns de la urbanització Torreblanca del Vendrell han aconseguit que el transport urbà arribi fins al seu nucli, gràcies a un acord que s'ha assolit amb l'empresa Autocars del Penedès i el treball de la Xarxa Vendrellenca. Des de Torreblanca feia temps que es demanava a l'Ajuntament del Vendrell que el transport urbà tingués parada al nucli, cosa que s'ha aconseguit ara amb un acord que permetrà que hi hagi tres freqüències diàries durant el període lectiu i de dilluns a divendres.

 

En aquest sentit, l'acord s'ha establert amb l'empresa Autocars del Penedès, que ha inclòs una parada a Torreblanca dins la línia que va del Vendrell fins a Roda de Berà. En total es tracten de tres freqüències en cada direcció, que s'aturen a la parada de bus que hi ha a l'N-340 al davant de Torreblanca. En direcció a Roda de Berà, els horaris de pas per Torreblanca són les 7.05, les 12.55 i les 17.05 hores. En direcció al Vendrell, les parades són a les 8.55, 14.55 i les 18.05 hores.    

 

Buscant un servei continuat tot l'any

La mesura, que no suposa un augment del cost per l'Ajuntament del Vendrell, va ser proposada per la mateixa empresa de transport, i acceptada primer pels veïns i després pel Departament de Transport de la Generalitat. El servei va entrar en funcionament el passat dimarts 21 de maig. Amb aquesta línia, els veïns de Torreblanca tenen connexió amb el centre del Vendrell i amb l'Hospital, així com amb Coma-ruga i Roda de Berà.

 

Des de la taula de treball de la Xarxa Vendrellenca s'han mostrat «satisfets per haver aconseguit connectar Torreblanca amb el servei de transport, ni que sigui només durant el període lectiu», i han afegit que  seguiran treballant «per aconseguir un servei continuat tota la setmana i durant tot l’any». Per aquesta raó, indiquen que aquesta mateixa setmana començaran a treballar en una proposta «que complementi aquest servei i porti solucions als més de cent veïns dels Masos que ens van demanar trobar-los solucions».

 

També et pot interessar: