El Vendrell fa diversos actes perquè els veïns no marxin pel pont de desembre

La plaça Nova acull actuacions musicals, monòlegs, 'food trucks' i animació infantil

L'Ajuntament del Vendrell vol que els ciutadans es quedin a gaudir el pont de desembre al mateix municipi, raó per la qual ha preparat una campanya de dinamització amb diversos actes que es faran entre el 5 i el 8 de desembre. Sota el lema de 'Queda't, viu el pont al Vendrell', la regidoria de Promoció Econòmica ha programat actuacions musicals, monòlegs, espectacles infantils i la presència de 'food trucks' a la plaça Nova

Tot començarà el dijous 5 amb l'actuació, a les vuit de la tarda, dels monologuistes Miquel Espejo i Toni Cruz. L'endemà, el divendres 6, hi haurà a la mateixa hora l'actuació musical de The Rusties Blues Band, mentre que el dissabte 7 de desembre serà el torn d'Aisha Fay. El diumenge 8, a les dotze del migdia, es farà una animació infantil amb el títol de 'Vine a ballar Bollywood'. En aquest espai també hi haurà parades de 'food trucks'.

Programa de promoció teatral i musical a les escoles

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell també ha anunciat que l'Obra Social 'la Caixa' farà una donació de 25.000 euros per a un programa de promoció teatral i musical que es farà a les escoles del Vendrell amb el nom de 'Som del Vendrell. Obrim el teatre'. L'objectiu del programa és «garantir una experiència normalitzadora i d'inclusió social a infants i joves a partir de l'apropament a les arts escèniques, com la música i el teatre», especialment aquells «amb dificultats d'accés a aquests continguts per tenir un entorn social, cultural i econòmic molt vulnerable».

El projecte vol treballar temes com la igualtat, la tolerància i el respecte, amb una programació d’obres de teatre pensades en funció de l'edat dels alumnes i que incloguin aquests conceptes. També es volen promoure valors com «la integració i la cohesió, conèixer i apropar les arts escèniques als infants i joves, o ajudar-los a reflexionar i aprendre a pensar per si mateixos, utilitzant les eines que poden posar a l'abast dels alumnes les representacions teatrals o musicals», expliquen des del consistori.


Comentaris