El Vendrell es prepara per la cavalcada dels Reis d'Orient

Durant la setmana, l'Artabà recollirà cartes a diferents emplaçaments
La Cavalcada dels Reis d'Orient serà el punt final de les festes de Nadal.  | Redacció

 

El Vendrell ja ho té tot a punt per rebre a Ses Majestats els Reis d'Orient, amb la gran cavalcada que es farà el dissabte 5 de gener a partir de les sis de la tarda. Després que aquest diumenge s'hagi fet la recollida de cartes per part dels Missatgers Reials al Setial de la Rambla i a Sant Vicenç de Calders, durant tota la setmana els petits encara podran donar les seves cartes al representant dels Reis, l'Artabà, que les recollirà en diferents punts de la ciutat.

 

Així, el dimecres 2 de gener la recollida de cartes es farà al davant de l'escola bressol Ralet-Ralet, a partir de les sis de la tarda. El dijous 3 de gener, també a les sis, l'Artabà recollirà les cartes a la plaça Nova, mentre que el divendres 4 de gener serà a la plaça Vella a la mateixa hora. A partir d'aquí, ja només restarà esperar l'arribada dels Reis d'Orient, programada pel dissabte 5 de gener.

 

La cavalcada del 5 de gener

La cavalcada de Reis del 5 de gener començarà a les sis de la tarda des de la Zona Escolar. El recorregut que es farà passarà per l'avinguda de les Escoles, l'avinguda del Baix Penedès, l'avinguda del Tancat de la Plana, el carrer de les Roquetes, el pont de França, els carrers de les Quatre Fonts i de la Muralla, la plaça Nova, el carrer dels Cafès, la carretera del Doctor Robert, la carretera de Valls, el carrer de Santa Anna i la plaça Nova de nou.

 

Allà, els Reis baixaran de les carrosses i faran un recorregut a peu pels carrers de Montserrat, Sant Magí, Àngel Guimerà, la plaça Nova, Alt i la plaça Vella, per acabar a l'església parroquial, on adoraran l'infant Jesús. Cap a les vuit del vespre està previst que es faci l'entrega de la Clau de la Vila als Reis, perquè puguin començar a repartir els regals per tots els domicilis. A la plaça Vella hi haurà confeti i caramels.