GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vendrell s'omple de ciclistes amb una concorreguda edició de la Cursa Social

Més de 200 persones han pres part a l'esdeveniment de la Penya Ciclista Baix Penedès
Ciclistes a la novena Cursa Social del Baix Penedès. | Cedida

 

Gran diumenge de ciclisme al Vendrell el que s'ha viscut aquest 17 de febrer, amb una concorreguda novena edició de la Cursa Social que organitza la Penya Ciclista Baix Penedès. En total hi van prendre part prop de 200 ciclistes, convertint-se en la primera cursa que esgota les inscripcions a Catalunya en el que es porta de temporada. Dins dels nombrosos participants tarragonins, hi van prendre part dos ciclistes de la Penya Ciclista Baix Penedès, vuit de Runnbikes del Vendrell Club Esportiu, i sis del Camp Clar Tarragona. En aquesta edició també han participat un total de 41 ciclistes de fora de l'Estat.

 

Tres corredors es disputen la victòria

El recorregut de la cursa (de 77 quilòmetres) constava de tres voltes que passaven per diferents municipis del Baix Penedès, com ara la Bisbal del Penedès, la Joncosa del Montmell i el Vendrell, d'on es feia la sortida i l'arribada. La cursa se la van decidir entre tres corredors, guanyant al final Corentin Navarro (de l'equip francès Vel Sprint Narbonnais), que va superar a l'esprint a Albert Masana (Montsià Club Esportiu) i quedant a cinc segons Llibert Sendrós (Repetxó Club Ciclista de Vilafranca). 

 

El grup perseguidor, encapçalat per Joan Font Bartolí, que va fer quart, va entrar a vint segons del guanyador. En la categoria de corredors locals, hi van participar Javier Ornia, Manu Arroyo, Aitor Casas, Sergi Guasch i Juanjo Sarmiento que es va emportar el primer premi (Runnbikes del Vendrell Club Ciclista). Durant tot el matí hi va haver un temps magnífic, que va permetre la presència de molts seguidors, sobretot a l'arribada al Vendrell.

 

Els guanyadors de la novena Cursa Social del Baix Penedès. | Cedida

 

Una escola ciclista al Baix Penedès

La cursa va ser enregistrada per un professional dels drons, i s'elaborarà un tràiler promocional sobre el projecte de fer una escola de ciclisme al Baix Penedès que involucri els catorze municipis de la comarca. Aquest projecte, dirigit per Joan Vidal i Robert, va ser presentat fa uns dies a l'Ajuntament del Vendrell. Mentre es desenvolupa el circuit per fer els entrenaments, el president de la Penya, Javier Ornia Torres, està en negociacions amb el Kàrting Vendrell i una altra entitat de Calafell per trobar un espai provisional.

 

També et pot interessar:

Una cinquantena de ciclistes reclamen més seguretat a les carreteres des del Vendrell.