NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Vista aèria del centre del Vendrell.

El Vendrell vol que els ciutadans siguin la «vacuna» del comerç local

Comerç del Vendrell posa en marxa una campanya per incentivar les compres

Comerç del Vendrell —l'antic Centre d'Iniciatives i Turisme— s'ha proposat «vacunar» el comerç de la ciutat un cop aquest ja ha començat a reobrir les seves portes després de dos mesos tancat per la pandèmia del coronavirus. L'associació de comerciants ha impulsat una campanya sota el nom de 'Tu ets la vacuna pel comerç del Vendrell' que té l'objectiu de reactivar el sector.

Per prendre-hi part, els ciutadans només han de demanar el carnet de vacunes a alguna de les botigues participants. Aquest carnet se segellarà cada cop que es faci una compra en un comerç participant i, en el moment que s'acumulin deu compres a botigues, bars, cafeteries, perruqueries o restaurants, el carnet s'ha de dur a l'oficina del CIT (C/Doctor Robert, 33), junt amb els tiquets de les compres. 

Els premis de la campanya

Els 1.000 primers carnets que es presentin completament segellats rebran una bossa-sac de regal. A més a més, tots els carnets participants entraran a un sorteig de 2.000 euros en vals de descompte de 20 euros que es podran canviar als comerços del municipi.

La campanya durarà fins al 30 de juny, amb la idea que es puguin activar unes 10.000 compres al comerç del Vendrell. Tots els comerços que vulguin prendre part a la iniciativa —siguin socis o no de l'entitat— poden trucar al 977 66 02 92 o enviar un correu a carmina@citvendrell.cat.


Comentaris

envia el comentari