Alumnes d'una escola fent cua per prendre'ls la temperatura.

El Vendrell confina els primers grups escolars, mentre Cunit en comença a desconfinar

El positiu d'un alumne ha obligat a confinar 50 estudiants a l'IES Mediterrània del Vendrell

A la quarta setmana de curs escolar han arribat els primers confinaments de grups als centres educatius del Vendrell. En concret, un total de 50 alumnes s'han hagut de confinar a l'Institut Mediterrània, pel positiu d'un estudiant, segons ha avançat RTV el Vendrell i ha confirmat a aquest mitjà l'Ajuntament. Avui es fan proves PCR als alumnes que són contactes directes, tant els que compartien grup o aula, com els que viatjaven a prop seu al bus escolar.

Els alumnes hauran de romandre en quarantena fins al 13 d'octubre, tot i que, si es detecta algun altre cas, la quarantena s'allargaria fins al 20 d'octubre. El centre ja ha avisat a les famílies afectades per aquesta situació.

 

Desconfinaments a Cunit

Mentre al Vendrell han arribat els primers confinaments, a Cunit ja s'han començat a desconfinar grups de l'Institut Ernest Lluch. Es tracta de dos grups que s'havien confinat per dos positius durant els primers dies de curs. Al centre encara hi ha dos grups més confinats. També a Calafell hi ha un grup confinat a l'Institut La Talaia de Segur de Calafell. En total són quatre, doncs, els grups confinats al Baix Penedès.


Comentaris