GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vendrell identifica nou persones per la pregària al carrer

Des de l'Ajuntament expliquen que la investigació segueix oberta

La policia del Vendrell ha identificat un total de nou persones en relació amb la pregària al carrer que es va fer el passat 17 d'abril a la zona de la carretera de Valls, amb motiu de l'inici del ramadà. L'alcalde de la ciutat, Kenneth Martínez, ha confirmat a aquest diari que, fins ara, s'han pogut identificar aquestes nou persones a través dels vídeos, però ha afegit que la investigació segueix oberta.

 

Al vídeo, que va generar una forta polèmica, es pot veure que hi havia desenes de persones al carrer sense respectar el confinament, que en aquells dies era total. Martínez ha explicat que la policia local traslladarà l'acta amb tots els identificats al Departament d'Interior, que serà l'encarregat de trametre les sancions pertinents. Al ple del passat dilluns, el grup municipal de Pel Vendrell Primàries va demanar la dimissió de la regidora de la Policia, Luz Ramírez, però la moció no va prosperar.