El Vendrell obre les inscripcions per participar en el FangArt 2019

El Festival de Ceràmica del Vendrell es farà del 14 al 16 de juny

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell ha obert les inscripcions per participar com a ceramista a l'edició del 2019 del FangArt, el Festival de Ceràmica del Vendrell. Les inscripcions estaran obertes fins al 6 d'abril, per un festival que aquest any se celebrarà del 14 al 16 de juny a la plaça de Sant Salvador, d'aquest barri marítim, tal com s'ha fet els dos anys anteriors.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El FangArt vol fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica, i de tot l'art en general, per això mira de reunir ceramistes d'arreu del món i apropar el seu treball als ciutadans en un espai a l'aire lliure, on poden exposar les seves peces i vendre-les. També es fan diverses demostracions i activitats relacionades amb el món de la ceràmica, tant per a adults com per als més petits. L'espai és un punt de trobada entre ceramistes a través d’actuacions com espectacles, exposicions o conferències. 

 

Disposar del Carnet d'Artesà

Per ser expositor del FangArt els artistes han de disposar del Carnet d'Artesà, que es pot obtenir omplint una butlleta que es troba a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell, on també s'hi poden trobar les bases del certamen. Tota la documentació s'ha de transmetre després al mail art@elvendrell.net. El cost d'un espai expositiu és de 100 euros i el mínim exigit per poder prendre-hi part és una parada.

Tots els ceramistes tenen, però, la possibilitat de fer una activitat dins la programació del festival i, en aquest cas, no pagarien l'espai expositiu. Aquesta activitat ha de tenir una durada mínima de dues hores.  D'entre les propostes que es rebin, l'organització escollirà un màxim de 20 activitats, seguint «criteris de qualitat i singularitat». El FangArt es durà a terme del 14 al 16 de juny del 2019. El divendres 14 de juny serà de 17.00 a 22.00 hores, el dissabte 15 de juny, d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 22.00 hores, i el diumenge 16 de juny, d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.