NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
L'aspecte del nou vestíbul de l'Auditori Pau Casals.

El Vendrell fa diverses millores a l'Auditori Pau Casals

S'han fet canvis al vestíbul i a l'escenari de l'equipament
Escenari de l'Auditori Pau Casals del Vendrell.
S'han renovat les parets de fusta de l'escenari de l'Auditori Pau Casals. | Ajuntament del Vendrell
 

L'Ajuntament del Vendrell ha fet aquestes primeres setmanes de l'any 2020 diverses millores a l'Auditori Pau Casals, situat al barri marítim de Sant Salvador. Han estat unes actuacions, per valor de prop de 40.000 euros, que s'han fet amb l'objectiu de posar al dia un equipament cultural que el pròxim 2021 arribarà ja als 40 anys d'existència. «Hem volgut fer una actualització d'un edifici que encara és molt contemporani i amb una estètica molt actual», segons la regidora de Cultura, Sílvia Vaquero.

Les millores s'han fet tant al vestíbul com a l'escenari. Al vestíbul, s'han canviat les portes d'accés, que eren antigues i presentaven algunes deficiències. En el seu lloc s'han posat noves portes d'alumini més modernes i accessibles. També s'ha renovat el paviment de l'entrada, posant un revestiment de fibrociment rugós, amb el qual no caldrà posar catifes per evitar lliscaments.

Canvis a l'escenari de l'auditori

Ja dins la sala principal de l'auditori, els canvis s'han concentrat a l'escenari. A més a més de polir el parquet de terra, s'han canviat les parets de fusta del fons, que estaven força malmeses per les humitats. Les noves ja han previst aquesta contingència, amb el qual s'ha fet una separació entre les fustes i la paret. Igualment, s'ha eliminat una porta de la part posterior de l'escenari que estava en desús, i s'ha posat nova il·luminació al fons.

Aquestes actuacions deixen aquest important equipament cultural a punt de començar la programació del nou any, que té el seu tret de sortida aquest dissabte 1 de febrer amb l'actuació de Mònica Green. De la mateixa manera, les millores permetran que l'Auditori Pau Casals llueixi amb renovada força durant l'any en què el Vendrell és la Capital de la Cultura Catalana, un esdeveniment que es va inaugurar el passat dissabte 25 de gener.  

El vestíbul de l'Auditori Pau Casals del Vendrell.
L'aspecte del nou vestíbul de l'Auditori Pau Casals. | Ajuntament del Vendrell


Comentaris

envia el comentari