El mercat dels divendres del Vendrell.

El Vendrell vol donar impuls als seus mercats setmanals amb una campanya de promoció

També es vol reforçar la comunicació a través de les xarxes socials

Els mercats setmanals del Vendrell i Coma-ruga van tornar a l'activitat de forma progressiva abans de l'estiu, després d'un tancament de gairebé tres mesos provocat per la pandèmia del coronavirus. El de Coma-ruga va ser el primer a reobrir, ja al mes de maig, mentre que el del Vendrell ho va fer el 12 de juny amb un canvi de lloc, que l'ha portat a l'altra banda de la via del tren, al barri del Puig.

Amb l'objectiu de col·laborar en la seva reactivació econòmica, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell ha impulsat aquest estiu la campanya 'Ara toca mercats al Vendrell'. Segons la regidora de l'àrea, Mari Luz Ramírez, amb la reactivació dels mercats «s'han hagut de fer adaptacions a nous espais més amplis», alhora que s'ha adquirit el compromís conjunt amb el gremi de marxants «de fer valdre el seu producte».

Reforç comunicatiu

Per això la nova campanya posa èmfasis en una comunicació més àmplia, reforçant visualment la composició dels diferents sectors del mercat a través de les xarxes socials, perquè els visitants puguin identificar el producte d'una manera més àgil. També s'ha instal·lat una «senyalètica específica de reforç comunicatiu de la ubicació del mercat i l'accés a peu a través de diferents llocs».

Els mercats setmanals del Vendrell, els divendres al matí, i de Coma-ruga, els dissabtes, s'ha fet comptant amb totes les mesures de seguretat establertes pels plans de desconfinament. Aquestes mesures estan revisades per un equip de coordinació integrat pels departaments de Salut i Interior, i compten amb el vistiplau del Comitè Tècnic del pla PROCICAT. A més a més, al mercat setmanal del Puig s'ha aplicat un dispositiu de Protecció Civil i policia local per respectar el distanciament social i les mesures higiènico-sanitàries.


Comentaris