La zona on s'han detectat diversos nius de corriol a Coma-ruga.

El Vendrell podria obrir les platges amb l'entrada a la fase dos

El govern espanyol ha rectificat i permetrà l'ús recreatiu amb el canvi de fase

Les platges del Vendrell podrien quedar obertes ja per al bany el pròxim dilluns 25 de maig. El govern espanyol així ho va estipular al decret del BOE del passat dissabte, rectificant la decisió inicial que s'obrissin amb l'entrada a la fase tres. La regió sanitària del Camp de Tarragona, on hi ha el Vendrell, podria passar de fase aquest dilluns, amb el qual les platges ja quedarien obertes per a un ús recreatiu.

 

L'Ajuntament demana responsabilitat

La regidora de Platges del Vendrell, Bàrbara Peris, ha recordat als veïns del municipi que a les platges caldrà seguir les mateixes mesures de seguretat que als altres espais públics, com ara mantenir la distància social i usar una mascareta si aquesta distància no es pot aconseguir. Des de l'Ajuntament han apel·lat a la responsabilitat dels ciutadans perquè no hi hagi aglomeracions a les platges del municipi com les que s'han pogut veure aquests dies a Barcelona.  

Si el govern central aprova el canvi de fase pel Camp de Tarragona, les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs s'obririen a la gent, cosa que ara només passava per a fer esport a les franges assenyalades.