Ja es coneixen els guanyadors de la campanya de dinamització comercial al Vendrell

Aquest any hi han participat 210 comerços
Els guanyadors dels premis amb els obsequis el dia de l'entrega. | Cedida

 

Aquest dimecres, dia 11 de juliol, al matí, en directe al programa 'La Calaixera' de Ràdio el Vendrell, s'ha realitzat el sorteig dels premis de la vuitena edició de la campanya de dinamització comercial a la localitat, que té com a eslògan «Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir». La campanya pretén incentivar les compres als comerços dels nuclis antics, i totes les persones que hi participin poden guanyar experiències en cadascun dels 37 municipis organitzadors. 

Enguany han participat 210 comerços

Aquestes experiències es complementen amb vals de descompte i productes cedits per les botigues adherides del nucli antic. I en agraïment a la seva implicació, un comerciant de cada municipi també rebrà un premi. Enguany, al Vendrell hi han participat 210 comerços, 45 més que en l’edició anterior. Els guanyadors de les 37 experiències en els municipis organitzadors s'han dividit en 18 lots.

 

Els guanyadors de la campanya

Els guanyadors han estat els següents: Maria Rosa Gastí (lot de Cal Parfaris), María Luisa Roldán Rubio (lot de Nou Cafè de la Vila), Rafael Alvarez Galvan (lot de Floristeria Sanromà), Rafa Bravo (lot de El&Ella Agata), Pau Chafer (lot de Climent Músics), Marta Melich (lot de Vias Mans i +), Manuel García Peña (lot de Supan), Montserrat Gimenez Català (lot de -18º C (parada del Mercat)), Irene Nevado Arribas (lot de Stalv1a), Gemma Jansà (lot de PuntInterior Teresa), Ma. Carmen Flores (lot de Punt Interior Teresa) Carmen Maeso (lot de Perruqueria Joyma), Jordi Olalla Vaera (lot de La Rectoria), Isabel Diez Latorre (lot de Stalv1a), Elisabeth Urpi (lot de Súper verd), Helena Dodero ( lot de Play with Mina), Juan Lopera Escamilla (lot de Bar Santa Fe) i Gemma Vendrell Gallart (lot de L’Argilaguet 9). 

El comerç guanyador d’una experiència a l’Arboç ha estat Cansaladeria Cal Parfaris. D'altra banda, el comerç guanyador de l’obsequi cedit per la Diputació de Tarragona per haver tingut més 'likes' a la pàgina de Facebook de «Comprar al Barri Antic del Vendrell té premi», ha estat Tau Tau, del carrer Àngel Guimerà número 30. A més, s’han tret cinc butlletes de reserva per utilitzar en cas de no poder contactar amb alguns dels guanyadors. El lliurament de premis es va celebrar també aquest passat dimecres, a dos quarts de dues del migdia, al local de l’antiga botiga Margarita de la carretera del Doctor Robert, número 8.