El Vendrell haurà de reparar el clavegueram a la zona afectada per les riuades

Abans de poder arreglar el paviment caldrà canviar les canonades
El pas de vehicles per sota la via del tren segueix tallat a prop de la riera de la Bisbal. | BP Diari

 

El Vendrell continuarà amb el pas per la riera de la Bisbal a la intersecció amb el torrent del Lluc tancat, després que una inspecció conjunta feta aquest matí entre la regidoria de Via Pública de l'Ajuntament i l'empresa Aigües de Tomoví ha determinat que estan afectats tant l'asfalt com la canonada de clavegueram, a causa de les riuades que hi ha hagut les últimes setmanes

Així, el primer que caldrà fer és arreglar la canonada del clavegueram que s'ha fet malbé, per després procedir a arreglar el paviment, ja que l'asfalt s'enfonsa en diferents punts. Per aquesta raó, el trànsit per la zona segueix prohibit, i des de l'Ajuntament del Vendrell i la Policia Municipal han recordat que no fer cas de les senyalitzacions pot suposar un greu problema de seguretat. Durant el cap de setmana, els agents han trobat les tanques i les cadenes tretes diverses vegades, per vehicles que han mirat de passar per la zona.

Rieres molt carregades pels aiguats

Els danys en aquest punt de la ciutat han estat conseqüència dels forts aiguats que hi ha hagut des de mitjans d'octubre, que han provocat que tant la riera de la Bisbal com el Torrent del Lluc hagin baixat molt carregats en més d'una ocasió. De fet, el passat diumenge 15 d'octubre, amb la cua de l'huracà Leslie, les rieres es van desbordar en aquest punt, fent que s'hagués de tallar durant diverses hores el trànsit a la carretera que va cap al barri marítim de Sant Salvador.

Precisament en aquell mateix temporal és quan es va trencar una canonada de l'aigua a la zona de la Cometa del Vendrell, que va fer que es tallés el subministrament a aquest polígon durant dos dies per comprovar l'abast dels danys. Finalment es va comprovar que el subministrament en aquesta zona no estava afectat i es va poder tornar a obrir l'aigua per a les empreses situades al polígon, que havien estat usant un dipòsit

"Muy Stone presenten el seu disc de debut a la Bisbal del Penedès i el Vendrell" "Detingut al Vendrell per posar un anunci sexual amb les dades de la seva llogatera"