Els vendrellencs Kuryous Link completen el seu primer disc

Han afegit sis temes als quatre primers que havien presentat fa uns mesos

El grup de rock funk del Baix Penedès Kuryious Link ha completat el seu primer disc, que porta per títol 'The Next Big Bang' (RGB Suports 2018). La banda, que compta amb integrants del Vendrell i Calafell, va presentar un primer EP de quatre temes el passat mes d'abril, amb el videoclip d'avançament del tema «Cash and Bussiness», que va ser molt ben rebut. Ara, han afegit sis cançons més a aquelles quatre inicials per completar el disc de debut, que es publica a Internet sota el paraigua de RGB Suports.

Aquest primer treball mostra les premisses principals del grup, centrades en la fusió i aportant una nova visió a estils molt consolidats com el soul, el funk, el rock i el hip hop, barrejant-los amb sonoritats més modernes i electròniques. Les melodies i les lletres, la majoria en anglès, però també en francès i espanyol, surten directament de la vida real, per ser compartides amb gran empatia amb el públic.

Personalitats diferents amb un nexe en comú

Els integrants del grup són Serpico a la veu, Juan Antonio Campos al baix, Jorge Linares a la bateria i Pemi Rovirosa, integrant de Lax'n'Busto, a la guitarra. A més, recentment han incorporat als teclats a Adrià Farré. Junts, formen Kuryous Link, una suma de personalitats diferents amb un nexe comú, crear una atmosfera màgica, original i innovadora en estils ja molt arrelats. Aquest primer pas és una bona mostra de la seva capacitat compositiva i interpretativa.

El disc de Kuryous Link es pot escoltar a Spotify o a iTunes. Un cop publicat el seu disc de debut, ara la formació mirarà de presentar el disc en directe, perquè tots aquells que s'hagin deixat seduir per la seva proposta puguin comprovar com es desenvolupa la formació baixpenedesenca en directe. Tota la informació sobre el grup de rock funk es pot consultar a la seva pàgina de Facebook.


Comentaris